Hur byter jag avatar?

För att byta avatar, går du till din profil och pekar på avataren, väljer en förvald bild, tar ett foto eller laddar upp ett foto.

Du kan även ändra din avatar på webbplatsen www.pokerist.com. Logga in till ditt konto på webbplatsen, placera musen över ditt smeknamn och välj alternativet ”Ändra avatar”.

Vissa typer av avatarer kan inte användas i vårt spel. Använd inga bilder med textsymboler, bilder på cigaretter och alkohol, meddelanden eller logotyper från andra pokerrum, oanständig klädsel, bilder med vapen eller andra bilder som uppmanar till hat på grund av religion, nationalitet etc.