Smeknamn-/Statusfrågor @ IOS

För att ändra ditt smeknamn loggar du in på din profil och trycker på ditt smeknamn och anger ett nytt. Du kan också använda emojis i ditt smeknamn.

För att ändra din status loggar du in på din profil och trycker på din status ovanför din avatar eller på raden "Säg något till dina vänner". Här kan du ange din nya status.

!!Glöm inte att trycka på "RETURN" på ditt tangentbord när du har angett ett nytt smeknamn eller en ny status. Ditt smeknamn och din status kommer bara att ändras när du har tryckt på ”RETURN"!!

Om du fortfarande har problem med ditt smeknamn/status, kontakta oss.