Jag kan inte skriva meddelanden i chatten

Tryck på symbolen för chatt i det nedre högra hörnet medan du sitter vid ett bord. Om du inte ser meddelanden från de andra spelarna vid bordet, men ser dem i chattfönstret, går du till ”Inställningar” och slår av ”Blockera chatt”. Om du fortfarande inte ens kan se meddelanden från andra spelare i chattfönstret trycker du på symbolen "LÅS" skärmens nedre högra hörn för att kontrollera om andra spelare har blockerats från chatten. Kontakta oss om problemet kvarstår även efter att du har följt dessa instruktioner.