Hur registrerar jag mitt konto?

För att spela behöver du bara öppna appen för att skapa ett gästkonto. Gästkontot är kopplat till din enhet och kan försvinna om din enhet försvinner eller går sönder, om operativsystemet ominstalleras på din enhet eller om det uppstår ett systemfel på enheten. Vi rekommenderar att du registrerar ett konto med din e-postadress eller med ditt Facebook-konto. Genom att registrera dig ser du till att dina spelframsteg sparas. Observera att det endast är konton som registrerats med en e-postadress som har ett lösenord. Om den ursprungliga e-postadressen inte är tillgänglig kommer det att bli väldigt svårt att återställa ditt lösenord eller få tillgång till ditt konto om du glömmer ditt lösenord.

Följ instruktionerna nedan för att registrera ditt Pokerist-konto. När du har registrerat dig så kommer du att kunna spela på valfri enhet med samma profil eftersom dina framsteg och vänner sparas på kontot.

1. Klicka på ”Logga in".

2. Klicka på "Nytt konto".

3. Följ stegen för att slutföra registreringen.