Urmăresc

Cum pot să șterg un prieten?

În meniul principal al jocului, apasă butonul Prieteni aflat în colțul din stânga sus al ecranului. Selectează prietenul pe care vrei să-l ștergi și atinge pictograma cu simbolul -. După ștergerea prietenului, nu vei mai putea să i te alături la masa de joc, să îl inviți să joace cu tine sau să-i trimiți/să primești mesaje private de la el.

A fost util acest articol?
0 din 0 au considerat acest conținut util
Aveți mai multe întrebări? Trimitere solicitare

0 Comentarii

Articolul este închis pentru comentarii.