Hvordan endrer jeg saldo ved et bord? @ – slots

Du må trykke på avataren din og deretter på sjetong-knappen mens du sitter ved bordet.

Du kan velge bordet som best matcher den gjeldende saldoen din eller ønsket innsatsstørrelse i lobbyen, men du vil starte med en viss saldo. Hvis du ønsker å endre den nåværende saldoen ved bordet rett etter at du starter et spill, må du trykke på Stå opp-knappen og sette deg ved bordet igjen etter at du har valgt den ønskede innsatsstørrelsen.