Slik bytter du avatar

For å bytte avatar går du til profilen din og trykker på avataren, deretter velger du et standardbilde, tar et bilde eller laster opp et bilde.

Du kan også bytte avataren på www.pokerist.com. Logg på kontoen din og flytt pekeren til kallenavnet ditt og velg Bytt avatar.

Enkelte avatartyper kan ikke brukes i spillet vårt. Husk også at spillene våre har 12 års aldersgrense. Unngå å bruke bilder med tekstsymboler, bilder av sigaretter og alkohol, meldinger eller logoer fra andre pokerrom, upassende klær, våpen og andre ting som oppfordrer til hat mot religion, nasjonalitet, legning osv.