Spørsmål om kallenavn/status @ iOS

For å bytte kallenavn logger du på profilen og trykker på kallenavnet og skriver ett nytt et. Du kan også bruke emojier i kallenavnet.

For å endre statusen logger du på profilen og trykker på statusen over avataren din eller på «Si noe til vennene dine». Her kan du skrive en ny status.

Husk å klikke på ENTER på tastaturer etter at du har skrevet et nytt kallenavn eller status. Kallenavnet eller statuen endres først etter du trykker på ENTER.

Hvis du fortsatt har problemer med kallenavnet/statusen, kan du ta kontakt.