Jeg kan ikke skrive i chatten

Mens du spiller ved et bord, kan du trykke på chatikonet nede til høyre. Hvis du ikke ser meldinger fra de andre spillerne ved bordet, men ser dem i chatvinduet, kan du gå til Innstillinger og slå av Blokker chat. Hvis du fortsatt ikke kan se meldinger fra andre spillere i chatvinduet, kan du trykke på LÅS-ikonet nede til høyre for å se om andre spillere har blitt blokkert fra chatten. Hvis problemet vedvarer etter at du har prøvd dette, bes du kontakte oss.