Hvordan oppretter jeg en konto?

For å spille er det nok å åpne appen, så opprettes en gjestekonto. Gjestekontoen knyttes til enheten din og kan gå tapt om enheten forsvinner eller skades, hvis enheten formateres eller om det oppstår en systemfeil. Vi anbefaler at du oppretter en konto med e-postadressen eller Facebook-kontoen din. Ved å registrere deg sikrer du at spillfremdriften din lagres. Vær oppmerksom på at bare en konto som er registrert med e-postadresse har passord. Hvis e-postadressen du opprinnelig oppga er utilgjengelig, blir det vanskelig å tilbakestille passordet eller få tilgang til kontoen om du glemmer passordet.

Følg instruksjonene nedenfor for å opprette Pokerist-kontoen din. Etter at du er registrert kan du spille på hvilken som helst enhet med profilen, siden all fremdriften og vennene dine lagres på kontoen.

1. Klikk på Logg på.

2. Klikk på Ny konto.

3. Følg trinnene for å fullføre registreringen.