Problemer med gratis sjetonger-delen @iOS

Hvis du ikke har mottatt belønninger for videotilbud, må du kontakte kundestøtten og være klar for å svare på noen spørsmål. Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

Husk at vi har en grense på 5 videoer hver 24. time. Når du har sett dem, forsvinner Gratis sjetonger-fanen.

Hvis du ikke ser tilbudene i det hele tatt, vil partnerne våre snart komme med nye tilbud til deg. Sørg for at du besøker denne delen igjen for å få dem.