Een deel van mijn saldo in Blackjack is verdwenen. Waarom? @ blackjack

Maak je geen zorgen, je neemt slechts een deel van je saldo mee naar de Blackjack-tafel. Je kunt aan de tafel op je avatar tikken om je volledige saldo te bekijken. Je kunt daar ook op de knop 'Fiches' tikken om je saldo aan tafel te verhogen of te verlagen. Als je de tafel verlaat, worden alle fiches weer aan je volledige saldo toegevoegd. Veel plezier tijdens het spelen!