Hoe kan ik mijn saldo aan een tafel wijzigen? @ - slots

Tik op je avatar en vervolgens op het pictogram 'fiche' als je aan tafel zit.

Je kunt de tafel kiezen die het beste bij je huidige saldo of bij de gewenste inzethoogte in de lobby past en waar je met een bepaald saldo naartoe wilt gaan. Als je je actuele saldo aan een tafel meteen na het begin van een spel wilt aanpassen, tik dan op de knop 'Opstaan' en ga weer terug naar de tafel nadat je je gewenste inzethoogte hebt geselecteerd.