Wat is mijn ID-nummer en waar kan ik het vinden?

Je kunt je ID in je profiel terugvinden. Het is het rijtje cijfers (bijvoorbeeld 49-8957-6014) onder je gebruikersnaam.

Als je wilt weten wat je ID-nummer is, ga dan naar je profiel. Daar vind je je ID rechts naast je avatar.

Dit nummer is uniek voor elke speler en het kan niet worden gewijzigd; je kunt het alleen in je profiel zien. Je kunt dit nummer wel met vrienden delen, zodat ze je in het spel kunnen vinden.