Je avatar wijzigen

Als je je avatar wilt wijzigen, ga dan naar je profiel, tik op je avatar en kies vervolgens een standaardafbeelding, neem een foto of upload een foto.

Je kunt je avatar ook op www.pokerist.com wijzigen. Meld je aan bij je account op de website, wijs met het pijltje op je bijnaam en selecteer de optie 'Avatar wijzigen'.

Sommige types avatar kunnen niet in onze game worden gebruikt. Vergeet ook niet dat onze spellen pas vanaf 12 jaar gespeeld kunnen worden. Gebruik geen afbeeldingen met tekstsymbolen, afbeeldingen van sigaretten en alcohol, berichten of logo's van andere pokerkamers, onzedige kleding, afbeeldingen met wapens en afbeeldingen die haat tegen religies, nationaliteiten en dergelijke oproepen.