Vragen over bijnaam en status @ IOS

Als je je bijnaam wilt wijzigen, meld je dan aan bij je profiel, tik op je bijnaam en voer vervolgens een nieuwe in. Je kunt ook emoji's voor je bijnaam gebruiken.

Als je je status wilt wijzigen, meld je dan aan bij je profiel en tik op de status boven je avatar of op de regel 'Zeg iets tegen je vrienden'. Hier kun je je nieuwe status invoeren.

Vergeet niet om op 'RETURN' op je toetsenbord te drukken nadat je een nieuwe bijnaam of status hebt ingevoerd. Je bijnaam of status wordt namelijk alleen aangepast nadat je op 'RETURN' hebt gedrukt!

Als je hierna nog steeds problemen met je bijnaam/status hebt, neem dan contact met ons op.