Ik kan geen berichten schrijven in de chat

Tik linksonder op het pictogram 'Chat' wanneer je aan een tafel speelt. Als je geen berichten van de andere spelers aan de tafel ziet, maar je ziet ze wel in het chatvenster, ga dan naar 'Instellingen' en schakel de optie 'Chat blokkeren' uit. Als je nog steeds geen berichten van de andere spelers in het chatvenster kunt zien, tik dan rechtsonder in het scherm op het pictogram 'VERGRENDELEN' om te kijken of de andere spelers in de chat geblokkeerd zijn. Als het probleem zich na deze instructies nog steeds voordoet, neem dan contact met ons op.