Hoe moet ik mijn account registreren?

Om te kunnen spelen, hoef je alleen maar de app te openen. Hiermee maak je een gastaccount dat gekoppeld is aan je apparaat en verloren kan gaan als je je apparaat kwijtraakt of het kapot gaat, als het besturingssysteem opnieuw op het apparaat wordt geïnstalleerd of er zich een systeemfout op het apparaat voordoet. We raden je aan om een account te registreren met je e-mailadres of je Facebook-account. Door die registratie blijft je spelvoortgang behouden. Alleen een account dat via een e-mailadres is geregistreerd, heeft een wachtwoord. Als het opgegeven e-mailadres niet toegankelijk is, wordt het heel lastig om je wachtwoord opnieuw in te stellen of weer toegang tot je account te krijgen als je je wachtwoord bent vergeten.

Volg de onderstaande instructies om je Pokerist-account te registreren. Zodra je dat hebt gedaan, kun je met dit profiel op elk apparaat spelen, aangezien al je voortgang en je vrienden onder dit account worden opgeslagen.

1. Klik op 'Aanmelden'.

2. Klik op 'Nieuw account'.

3. Volg de stappen om de registratie af te ronden.