Problemen met het gedeelte Gratis fiches @IOS

Als je geen beloning voor video-aanbiedingen hebt ontvangen, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam. Zij zullen je proberen te helpen, maar je moet wel bereid zijn een aantal vragen te beantwoorden.

Vergeet niet dat je maximaal 5 video's in 24 uur kunt bekijken. Als je die hebt bekeken, verdwijnt het tabblad 'Gratis fiches'.

Als je helemaal geen aanbiedingen ziet, maak je dan geen zorgen, want onze partners komen binnenkort met nieuwe aanbiedingen. Zorg dat je regelmatig dit gedeelte bekijkt om van de aanbiedingen te profiteren.