Ik kan geen fiches kopen @ANDROID

Soms kunnen je netwerk- of apparaatinstellingen een fout veroorzaken wanneer je de winkel opent. Controleer of de winkel en de regels worden geladen. Als dat niet gebeurt, kan ons ondersteuningsteam met behulp van een omschrijving van de symptomen voor een snelle oplossing zorgen. Met een schermafbeelding van de fout kunnen we je probleem nog sneller oplossen.

Android - In-app aankopen geblokkeerd

Onder Play Market (druk op het pictogram 'Menu'), Instellingen, Ouderlijk toezicht, kun je controleren of je in-app aankopen worden geblokkeerd. Zorg dat de optie Ouderlijk toezicht is uitgeschakeld.