Fout: 'Te veel accounts geregistreerd op dit apparaat'

Volgens de Gebruikersvoorwaarden van de producten van KamaGames mag je niet meer dan 4 accounts tegelijkertijd hebben. Als je deze foutmelding hebt ontvangen, probeer je dan aan te melden bij het account dat je bij de eerste registratie op dat apparaat hebt gebruikt. Als dat niet werkt, moet je je vanaf een ander apparaat aanmelden. Neem contact op met ons ondersteuningsteam als je problemen hebt om deze instructies uit te voeren.