Követés

Hogyan törölhetek ismerősöket?

A játék főmenüjében nyomd meg az „Ismerősök” gombot a képernyő jobb felső sarkában. Jelöld ki a törölni kívánt ismerőst, majd érintsd meg az ikont a „–” szimbólummal. Az ismerős törlése után nem tudsz csatlakozni hozzá egy asztalnál, nem tudod őt játékra hívni, vagy privát üzeneteket váltani vele.

Hasznos volt ez a cikk?
0 számú 0 számúból hasznosnak találta ezt
Van még kérdése? Kérelem beküldése

0 Megjegyzések

Cikk zárolt megjegyzésekkel szemben.