Sådan ændres avataren

Gå ind i din profil og tryk på den for at ændre din avatar. Derefter vælges et af de åbne slots i »Mine Avatarer« og dit nye look oprettes i editoren. Tryk på pile-ikonet under overskriften Mine Avatarer for at se tilgængelige slots. Hvis du vælger et »Foto« slot, kan du indstille dit foto eller overføre et billede du vil bruge som avatar.

Du kan også ændre din avatar på webstedet www.pokerist.com. Log ind på din konto på webstedet og bevæg musen over dit kælenavn og vælg indstillingen »Skift avatar«.

Visse typer af avatarer kan ikke bruges i vores spil. Undlad at bruge billeder med tekstsymboler, billeder af cigaretter eller alkohol, beskeder eller logoer fra andre pokerrum, uanstændigt tøj, billeder med våben eller billeder, der opfordrer til had på grund af religion, nationalitet og så videre.