Hvordan ændrer jeg min saldo ved et bord? @ - slots

Du skal trykke på din avatar, derefter på knappen 'Jeton’, mens du er ved bordet.

Du kan vælge det bord, som bedst svarer til din nuværende saldo eller ønskede indsatsstørrelse i lobbyen, men du vil tilgå med en bestemt saldo. Hvis du vil ændre den aktuelle saldo ved et bord, lige efter du er tilgået et spil, skal du trykke på knappen ”Rejs dig op” og derefter tilgå bordet igen efter at have valgt din ønskede indsatsstørrelse.