Sådan ændres avataren

For at ændre din avatar skal du gå til din profil og trykke på avataren og derefter vælge et standardbillede, tage et billede eller uploade et billede.

Du kan også ændre din avatar på webstedet www.pokerist.com. Log ind på din konto på webstedet og bevæg musen over dit kælenavn og vælg indstillingen »Skift avatar«.

Visse typer af avatarer kan ikke bruges i vores spil. Undlad at bruge billeder med tekstsymboler, billeder af cigaretter eller alkohol, beskeder eller logoer fra andre pokerrum, uanstændigt tøj, billeder med våben eller billeder, der opfordrer til had på grund af religion, nationalitet og så videre.