Kaldenavns-/Statusspørgsmål @ IOS

For at ændre dit kaldenavn, log ind på din profil og tryk på dit kaldenavn, og indtast derefter det nye. Du kan også bruge emojis som dit kaldenavn.

For at ændre din status skal du logge ind på din profil og trykke på din status over din avatar eller på linjen ”Sig noget til dine venner”. Når du er her, kan du angive din nye status.

!!Husk at klikke på ”Tilbage” på tastaturet, når du har skrevet et nyt kaldenavn eller en ny status. Dit kaldenavn eller din status ændres først, når du trykker på ”RETURN”!!

Hvis du stadig har et problem med dit kaldenavn/status, så kontakt os venligst.