Jeg kan ikke skrive beskeder i chat

Mens du spiller ved et bord, tryk på chat-ikonet i nederste højre hjørne. Hvis du ikke ser beskeder fra de andre spillere ved bordet, men ser dem i chatvinduet, skal du gå til ”Indstillinger” og slå ”Bloker chat” fra. Hvis du stadig ikke kan se beskeder fra andre spillere selv i chatvinduet, så tryk venligst på ikonet ”Lås” i nederste højre hjørne af skærmen for at tjekke, om andre spillere er blevet blokeret fra chatten. Hvis problemet varer ved, selv efter at du har fulgt disse anvisninger, så kontakt os venligst.