Følg

Hvordan tilmelder jeg min konto?

För att börja spela kan du enkelt skapa ett gästkonto genom att logga in på appen. Gästkontot är kopplat till din enhet och kan gå förlorat om din enhet blir skadad, försvunnen, återställd eller om systemet kraschar. Vi rekommenderar att du registrerar ditt konto genom din e-postadress eller använder ett annat tillgängligt konto att logga in med, såsom Facebook, Apple eller Google. Genom att registrera dig kan du vara säker på att dina spelframsteg sparas. Observera att endast konton som registrerats genom en e-postadress kräver lösenord. Om du använder en ogiltig e-postadress och glömmer ditt lösenord så blir det extremt svårt att återställa ditt lösenord eller återfå tillgång till ditt konto.

Följ dessa steg för att registrera ditt konto. Du kan spela med ditt konto på alla enheter och din vänlista samt alla dina framsteg kommer att sparas. 1. Tryck på knappen ”Logga in”. 2. Välj ”Nytt konto” eller ”Logga in med Facebook/Apple/Google” (bli inte förvirrad av namnen på knapparna—du kommer att registrera ditt aktuella gästkonto). 3. Slutför registreringen av ditt gästkonto.