Hvordan tilmelder jeg min konto?

For at spille, er det nok blot at tilgå applikationen – så oprettes der en gæstekonto. Gæstekontoen er knyttet til din enhed og kan gå tabt, hvis din enhed mistes eller beskadiges, hvis styresystemet geninstalleres på enheden eller hvis der er en systemfejl på enheden. Vi anbefaler at du registrerer en konto ved hjælp af din e-mailadresse eller Facebook-konto. Ved at registrere, sikrer du at dit spilforløb bliver gemt. Bemærk venligst, at kun en konto, der er registreret til en e-mailadresse, har en adgangskode. Hvis den e-mailadresse, du oprindeligt angiver, ikke kan tilgås, vil det være meget svært at nulstille din adgangskode eller tilgå din konto, hvis du glemmer din adgangskode.

Følg venligst nedenstående vejledning for at registrere din Pokerist-konto. Når du er registreret, kan du spille på en hvilken som helst enhed med denne profil, da hele dit spilforløb og dine venner bliver gemt på kontoen.

1. Klik på ”Log på”.

2. Klik på ”Ny konto”.

3. Følg trinene for at afslutte registreringen.