Hvordan kan jeg tjene og bruge guldmønterne?

Du kan tjene mønter ved at deltage i vores grupper på sociale netværk (Facebook, Twitter, Instagram) for at deltage i konkurrencerne, der afholdes der. Du kan vinde gratis jetoner samt mønter! Du kan også købe guldmønter i vores butik eller få dem ved at tage en prisvindende plads i den ugentlige turnering. Vi glæder os til at se dig på vores sociale netværkssider!

Du kan bruge mønter til at købe ejendomme enten til dig selv eller som gave til andre spillere. Du kan også bruge mønter for at fremskynde samling af kortsamlinger, købe og give gaver ved bordet købe elementer eller tøj til din avatar, eller gå videre til næste runde af en Shootout-turnering på Pokerist, hvis du ikke vandt den foregående runde.