Jeg kan ikke købe jetoner @ANDROID

Nogle gange kan dine netværks- eller enhedsindstillinger forårsage en fejl, når du åbner butikken. Tjek venligst, om butikken og reglerne indlæses. Hvis de ikke gør, bedes du beskrive disse symptomer til vores supportafdeling for at få en hurtig løsning fra os. Et skærmbillede af fejlen hjælper os med at løse dit problem hurtigere.

Android – køb i appen er låst

For at tjekke om dine køb i appen er låst, skal du gå til Play Store – Tryk på menuikonet – Indstillinger – Forældrekontrol). Sørg for, at forældrekontrol er slået fra.